Connor Schumacher: Funny, Soft, Happy… (try-out)

Je ultieme fantasie wordt werkelijkheid in Funny, Soft, Happy & The Opposite: het leven als een jazzmusicaldanservaring. Als je het leven serieus neemt dan is dit de generale repetitie.

Zes dansers demonstreren een high-intensity training voor lichaam en geest waarmee je uithoudingsvermogen voor het leven opbouwt. Want dat hebben we hard nodig in deze wereld die steeds sneller draait. En waarin waarden als zorg, compassie en luisteren naar elkaar onder druk staan.

Hoe verhouden wij individuen ons tot elkaar in zo’n wereld? Of tot de groep? Met dank aan Bob Fosse-musicals, neurowetenschap en work-outvideo’s uit de jaren 80 bieden zes uiteenlopende dansers je een glimp van hoe het leven zou kunnen zijn. Sluit je aan: voel je vrij om je haar los te gooien, een drankje te doen, een gedachte te delen en na afloop te dansen.

De jonge choreograaf Connor Schumacher is sinds 2012 verbonden aan Dansateliers Rotterdam. Hij staat met zijn voorstelling Funny, Soft, Happy & The Opposite voor het eerst in Pand P.

 If human life is a performance
Then we need a human performance practice
To build stamina for life

– Connor Schumacher

Parktheater programmeert in Pand P

Datum

donderdag 19 september

Tijd

20:30

Kosten

€ 15

More Info

Tickets
Tickets
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.