Eindhovens Comedy Festival 2020

Tijdens het weekend van 24, 25 en 26 januari 2020 is het weer tijd voor het jaarlijkse Eindhovens Comedy Festival, alweer voor de derde keer in Pand P!

 

Let op: voor vr 24 en zo 26 januari is een beperkt aantal combi-tickets beschikbaar. Die bestel je hier.

 

programma vr 24 januari (20.30 u)

Het weekend wordt afgetrapt met een echte Brabantse Tonpraat avond. Tonpraten is een fenomeen in Brabant en Limburg waar voorafgaand aan de Carnaval in dialect verschillende typetjes worden neergezet door komedianten. Misschien wel de bekendste tonprater van Nederland, en inmiddels ook cabaretier Rob Scheepers zal ook deel uit maken van het programma.

 

programma za 25 januari (20.30 u)

Op zaterdag zal de finale van de Comedymatch plaats vinden. Tijdens eerdere comedynight’s kon je al genieten van de verschillende komedianten die streden om een plek in de finale. De winnaars van deze eerdere edities staan op zaterdag in de finale en strijden om de titel ‘Winnaar Eindhovense Comedymatch 2019’. Als publiek bepaal jij mee wie deze titel wint!

 

programma zo 26 januari (16.30 u)

Op zondag wordt het weekend afgesloten met professionele acts uit de comedy-& cabaretwereld. Zo zal onder andere Arie Koomen,  Bekend van De Lama’s en Arie&Silvester langs komen. Maar ook de Eindhovense toppers van  Jeroens Clan zijn van de partij. Waar je die andere gezichten van de avond van kunt kennen? Nou, denk bijvoorbeeld aan Holland Got Talent en Belgium Got Talent.

Datum

zondag 26 januari

Tijd

16:30

Kosten

vr € 15 / za UITVERKOCHT / zo € 15 (excl. reserveringskosten)

More Info

Tickets
Tickets
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.