G’old & New nieuwjaarsparty

Dance into a glittering 2020!

 

Het is weer zover: het inmiddels niet meer weg te denken Nieuwjaarsfeest in Pand P: neem afscheid van 2019 en dans 2020 spectaculair in tijdens een zinderend feest met verschillende dj’s, die alle ruimtes van Pand P vullen met hun opzwepende beats.

De dress-code is simpel: gold & glitter, glitter & gold, want vanavond is het wél alles goud wat er blinkt. Wij toveren Pand P om tot een gouden danspaleis en serveren de lekkerste drankjes en hapjes, terwijl jij met je vrienden in je glimmende outfit het nieuwe jaar inluidt.

En uiteraard krijg je bij binnenkomst het inmiddels traditionele glaasje bubbels, to get the party started

Zorg dat je erbij bent!

 

De dj’s

 

dj Sookie

dj Sookie

DJ Sookie brengt zijn originele en dansbare mix van zwarte muziek alweer zo’n 25 jaar aan de man en dat kun je wel horen ook! Vintage soul-, jazz-, funk-, ska-, rocksteady- en afrosingeltjes wisselt hij net zo makkelijk af met grote zwarte plakken nu-disco, elektronica en breakbeats. Draait ook in DJ-collectieven Jazz Junkies en Soulshake die zich op een wat specifieker muziekgenre richten. En in Zwartwerk dat inmiddels hun eerste, enthousiast ontvangen plaat uitbracht. Draaide op festivals als Lowlands, Supernatural, I Live Life, Magneet, Breda Jazz en Jazz In Duketown en in zalen als 013, Paard, Tivoli, Effenaar, Mezz en Bird. Momenteel is hij resident DJ in Fifth NRE en op de Blue Note Clubsessions in Muziekgebouw Eindhoven.

 

Dj Rob-a-Billy

Dj Rob-a-Billy

Dj Rob-a-Billy Muziekliefhebber, heavyweight partymixdeejay, eclectische plaatjesdraaier, Fulltime Morality Officer.
Zijn muzikale roots liggen dan wel in de Rock&Roll, rockabilly en alternative 80’s, door de jaren heen zijn de oorkleppen af gegaan en is zijn muzikale spectrum vele malen breder geworden. Zodoende is hij uitgegroeid tot een genre-overschrijdende eclectic dj, geschikt voor al uw feesten en partijen. Een vrolijke allesdraaier met oog voor elke dansvloer, de vleesgeworden ROCK’N’ROLLERCOASTER.
Onder andere bekend van legendarische avonden bij de Effenaar, Dr.Ink, 013, RGB Disco’s, Verkadefabriek, PopEi, KeukenConfessies, Brooklyn Square Lounge, Blue Collar Hotel of de Altstadt.

 

DJ Geigerteller

DJ Geigerteller

Mix van Funk, Soul, Disco, New Beat, New Wave en Funky Dance, Deep House (1970-2020). Soms een beetje fout maar altijd lekker.

 

DJ zupa

DJ zupa

DJ Zupa, echte naam Radek Leski, is actief als dj sinds 1995. Zijn muziekstijl varieert van jazz, funk, soul en disco tot aan house en electro. Hij houdt ervan om de menigte lekker los te krijgen met een mix van diverse stijlen en laat ze muzikaal nooit in de steek! Geen eenzijdige eenheidsworst, immers de hokjesgeest is niet aan Zupa besteed. Sfeer & dansbaarheid spelen een grote rol in zijn sets. En een verhaal vertellen met muziek, ja, dat is ook belangrijk. De hoofdrol is misschien wel weggelegd voor het publiek, met hen gaat hij een muzikale dialoog aan. Dat weet zijn publiek te waarderen, stilstaan op de dansvloer is geen optie!

Datum

dinsdag 31 december - woensdag 01 januari

Tijd

21:00

Kosten

UITVERKOCHT
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.