In Between Café

Van, voor en door werk- en opdrachtzoekenden

 

In Between Café is een maandelijks terugkerend event voor werk- en opdrachtzoekenden die op zoek zijn naar (betaald) werk en/of projecten. Bij elke bijeenkomst worden een of meerdere korte workshops gegeven.
Tijdens de workshops en netwerkmomenten delen we onze kennis en ervaring om elkaar te ondersteunen en verder te helpen. Het In Between Café is dus de plek om je verder te ontwikkelen, door het volgen – of wie weet uiteindelijk wel het geven – van allerlei interessante workshops. Iedere maand is er een interessante workshop en na afloop is er tijd om gezellig na te praten en te netwerken.

 

Een inspirerende start van 2021 met deze NLP Development workshop

Hoe kun je meer uit je communicatie halen?
Haak aan bij deze workshop van Bernard Elshout en Jorinde Prins en leer een aantal eenvoudige maar super effectieve technieken!

Gastsprekers Bernard Elshout en Jorinde Prins zijn gespecialiseerd in communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Daar hebben zij hun missie van gemaakt. Via opleidingsinstituut KabergroepBV trainen zij jaarlijks honderden mensen om dichter bij hun eigen missie te komen met behulp van NLP(D).
Dus, wat wil jij bereiken? Als jij je taal op de juiste manier inzet dan krijg je meer invloed op je interne processen en zitjeniet langer je eigen succes in de weg.

Tijdens deze workshop hoor je precies wat de kracht van NLP(D) is en hoe je deze het kunt inzetten in je eigen leven. Het communicatiemodel zal worden behandeld en je leert wat er allemaal bij komt kijken als je goed contact wilt met familie, vrienden of je (potentiële) werkgever. Want wat zorgt er nou eigenlijk voor dat gesprekken met de ene persoon prima verlopen en met een andere persoon wat lastiger? En kun je daar verandering in brengen? Het antwoord is ‘ja!’
Dus doe mee en ontdek hoe jij het verschil maakt!

Bernard is directeur van Kabergroep in Breda. Hij is al zijn halve leven trainer/docent. Hij vindt het heerlijk om mensen te inspireren en in hun kracht te zetten. Trainen is zijn passie, daar wordt hij heel blij van. Het is zijn missie om met NLP interventies de communicatie in de wereld eenvoudig, open en helder te maken zodat iedereen het beste uit zichzelf kan halen.”

Jorinde is – net als Bernard –IN gecertificeerd NLP Master trainer. Een vraag die haar geruime tijd bezig hield voordat ze met de KaberGroep in contact kwam is: Waarom doen mensen wat ze doen? Is het een vraag waar je een antwoord op kunt krijgen? Jazeker, NLP(D) heeft Jorinde een antwoord gegeven. Inmiddels inspireert en helpt ze mensen bij hun zoektocht naar persoonlijke ontwikkeling; dat geeft haar enorm veel energie.  Haar motto is: “Doen waar je blij van wordt!”

Datum

dinsdag 01 december
Expired!

Tijd

13:00

Kosten

Gratis

More Info

Aanmelden
Aanmelden
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.