LostProject: Man Down

Volwassen worden is niet makkelijk. Daar zijn de mannen van LostProject het levende bewijs van.

In Man Down gaan de acteurs in een afgesloten ruimte het gevecht aan met hun emoties, tonen zij de kwetsbaarheid van de man en overwinnen hun angsten. Ze stappen letterlijk en figuurlijk uit hun comfortzone. Het publiek krijgt de ware man te zien zonder de illusies, stereotypen en vooroordelen van de samenleving.

Man Down is een confronterende voorstelling over de man gemaakt door een vrouwelijke regisseur, Priscilla Vaudelle. Priscilla’s nieuwsgierigheid naar de man werd getriggerd door de verschillende mannen in haar leven: haar opa, haar vader, haar broer, haar man en haar (toen) toekomstige zoon. Dit resulteerde in een eerlijk stuk waar zij en de acteurs samenwerken om een divers maar vooral een reëel beeld van de man te portretteren. Het stuk  is gebaseerd op de eigen verhalen en ervaringen van acht LostProject-mannen.

LostProject maakt voorstellingen met een groep spelers die representatief staat voor de stad Amsterdam. Zij maken onder leiding van Priscilla Vaudelle en Tim van den Heuvel voorstellingen over gender, mannen en vrouwenrollen, culturele identiteit, interculturaliteit, politiek en meer.

Met Tim van den Heuvel, Erwin Kiene, Guilermo Hamel, Robbie Wallin, Ziggy Knel, Joshua Sabajo, Ryan Pinas, Arman Tarhan.
Regie Priscilla Vaudelle

Parktheater programmeert in Pand P

Datum

dinsdag 26 november

Tijd

20:30

Kosten

€ 15

More Info

Tickets
Tickets
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.