Luit Bakker | Likeminds: Mindgasm

MINDGASM: A metaphorical orgasm that happens after a mind has been blown.

Welkom bij deze life-changing experience.

• Doe uw schoenen uit voordat u de tempel betreedt.
• Lever uw telefoon, horloge en opnamemateriaal in.
• Adem in, adem uit.

Laten we een nieuwe revolutie ontketenen. Een feminisme voor en van ons allemaal. Niet vrijblijvend, maar de norm. Een nieuw wereldbeeld, met meer verbeelding en speelsheid. Laat u meevoeren in deze hypnotische zoektocht naar een nieuw denken en een nieuwe taal.
Want we zijn er nog niet, maar we komen er wel.

Het werk van Bakker is maatschappijkritisch, heeft een grote dosis zelfspot en zoekt naar de kwetsbaarheid van zichzelf en haar publiek. In haar werk komen de thema’s seksualiteit, gender en emancipatie terug. Ze waant zich immers in deze wereld als queer en vrouw nog niet veilig genoeg en wil alles op alles zetten om dit te verbeteren. Ze speelt met ongemak door haar publiek direct te betrekken in haar theatrale werkelijkheid. De toeschouwer voelt op een scherpe en directe manier dat hij of zij ook onderwerp is. Bakker gebruikt absurditeit en zwarte humor om actuele thema’s op scherp te zetten.
Ze werkt met een knipoog, maar met een serieuze ondertoon. Geen aanklacht, maar de lichte toon leidt toch tot meer bewustzijn. Ze speelt met het groteske; de grillige, soms humoristische uitvergroting van de menselijke onvolmaaktheid.

Concept en spel Luit Bakker
Eindregie Lotte Bos
Muziek Tjalling Schrik
Scenografie en kostuum Bas Giesen

foto Jean van Lingen

Parktheater programmeert in Pand P

Datum

donderdag 07 november

Tijd

20:30

Kosten

€ 15

More Info

Tickets
Tickets
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.