Pand P Podium presenteert: Do the Dishes

Fijne livemuziek in Pand P

 

Reserveer wel telefonisch: 040-303 21 70 (di t/m zo).

 

Wij zijn Do the Dishes, een enthousiast semi-akoestisch trio dat verstilde luistermuziek en verrassend, originele popcovers brengt, die jong en oud kent.

Mooie samenzang met goede instrumentale begeleiding (gitaar, contrabas, mondharp, percussie) wat tot uiting komt in nummers van o.a. Beatles, REM, Ryan Adams, maar ook lekkere swingende covers van Queen, Robert Gordon en Monkees.

 

We vinden het fantastisch om nummers te spelen die we in onze eigen platen- en cd kast hebben staan, nummers waar we nog steeds vaak naar luisteren en erg van kunnen genieten.

Ook vinden we het een grote uitdaging om de nummers niet precies na te spelen, maar ze als het ware naar ons toe te trekken en er een eigen invulling aan te geven. Dat maakt dat we er veel in kwijt kunnen, wat we zowel muzikaal als in kontakt met het publiek over willen brengen.

 

De naam Do the Dishes staat voor rust, bezinning, een afsluiting van de werkdag of heerlijk terrasje, waarbij je heerlijk naar muziek kunt luisteren maar ook lekker uit volle borst mee kan zingen.

 

 

 

 

 

Datum

zondag 27 september

Tijd

15:00

Kosten

Gratis
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.