Pand P Podium presenteert: Pega Loca

Fijne livemuziek in Pand P

 

Reserveer wel telefonisch: 040-303 21 70 (di t/m zo).

 

’n Dipje Salsa, ’n Vleugje Jazz, ’n Teentje Rock vermengd met ’n verfrissend Iberisch Briesje!

In 2016 ontmoetten Eric van de Kerkhof en Erik Fleuren elkaar vanuit een interesse voor akoestische, zelf geschreven muziek. Uit onbegrensde creativiteit, inspiratie uit alle delen van de wereld en jarenlange ervaring erg Pega Loca geboren en levert unieke gitaar composities gebouwd op onverwachte baslijnen. Met hun nieuwe programma reizen de heren door muzikale landschappen en reflecteren ze op melodische panorama’s. In een paar jaar tijd is Pega Loca uitgegroeid tot een graag geziene gast op de Nederlandse festival en theater podia.
Eric van de Kerkhof, gitarist en componist, kende internationaal succes in de rockwereld. Later volgde een totale omschakeling naar jazz en wereldmuziek met als resultaat een tweetal albums die beide lovende kritieken kregen in de (muziek) pers. (Welcome Home & Perfect Lives)
Erik Fleuren legt een stevig bastapijt en schrijft voor enkele nummers van Pega Loca de Spaanse teksten. Hij woonde een aantal jaren in Venezuela waar hij met verschillende bands door het clubcircuit toerde. Daar maakte hij ook kennis met diverse bekende en minder bekende Latin ritmes.

 

 

 

 

Datum

zondag 13 december

Tijd

15:00

Kosten

Gratis
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.