(Geannuleerd) Rotterdam – Richter Theaterproducties

By Jon Brittain
Engels gesproken

“No, Alice, I don’t want to become a man, I just want to stop trying to be a woman.”

 

Het is oudjaar in Rotterdam en expat Alice heeft eindelijk de moed bij elkaar geraapt om haar ouders te e-mailen dat ze lesbisch is. Voordat ze de mail kan verzenden vertelt haar vriendin Fiona dat ze zich altijd een man heeft gevoeld. Betekent dit dan dat Alice hetero is?

Het verhaal dat volgt gaat over genderidentiteit, expressie, seksualiteit en het leren accepteren van jezelf. Maar bovenal is het een verhaal over de liefde. Van wie we houden, waarom we van ze houden en hoe hard we werken om van elkaar te blijven houden.

Rotterdam stond in 2016 op het Londense West End en zorgde In New York voor uitverkochte zalen en lovende kritieken. De productie werd in 2017 bekroond met een Olivier Award. En nu komt dit zeer succesvolle stuk naar Nederland toe!

Richter Theaterproducties bracht eerder de controversiële productie Spring Awakening met groot succes naar de Verkadefabriek in ’s-Hertogenbosch. Deze productie was met vier theaterprijzen de grote winnaar tijdens het AMA Gala 2016 in het DeLaMar in Amsterdam.

Dit keer wordt er samengewerkt met vier Engelstalige acteurs om deze bitterzoete komedie naar Nederland te halen.

Credits

regie Anouk Scheepens / Creatief directeur Pascal Muller / live muziek en composities Jolyn / uitvoerend producent Bart Habraken

Datum

zaterdag 22 januari
Expired!

More Info

Bestel kaarten
Bestel kaarten
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.