Theaterdag van Kwartjes

MENS, durf eens écht te leven!

 

Doe jij wat je het allerliefste zou willen doen? Of luister je vooral naar wat anderen vinden, de regels, al die gedachten en eeuwige stemmen in je hoofd die je zeggen hoe het moet? Hoe zou het zijn om ècht te gaan doen wat bij jou past, waar je blij van wordt, en als je je gevoel (misschien zelfs je hart) zou gaan volgen? Spannend, of niet? Wat nu als je de sprong zou wagen en het echt gaat doen? Geen smoesjes, excuses of maskers meer nodig zou hebben? 

Het kan. Echt. En misschien is het wel veel minder spannend dan je hoofd je wijs maakt.
Hoe? Dat hoor en zie je 21 september. Op de Mens, durf te leven Theaterdag van Kwartjes. Een hele dag nieuwe inzichten, antwoorden en ja… vallende Kwartjes.

Kwartjes bestaat uit Jeroen en Nathalie. Jeroen ruilde jaren geleden zijn baan als leidinggevende in financiële sector in, voor een leven als Kwartjes-laten-valler. Vlak daarna ontmoette hij Nathalie, die eveneens een levens veranderende switch maakte. Haar goedlopende psychologenpraktijk in Enschede verruilde zij voor de coachpraktijk die zij samen met Jeroen onder de naam Kwartjes nu in Katwijk, direct aan zee runt.

De koffie staat vanaf 9.30 uur klaar en de dag duurt tot 17.00 uur. INclusief koffie, thee, lunch en het boek van Nathalie. Kom en ervaar een dag vol muziek en grappige, ontroerende maar ook verhelderende verhalen.

Meer info

Datum

zaterdag 21 september

Tijd

09:30

Kosten

€ 54,50

More Info

Tickets
Tickets
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.