BrugMan – Jammer dat we doodgaan

Ik heb bij het graf gestaan en ik heb gehuild. Tot er een moment kwam dat ik moest stoppen met huilen. Want je moet ook koken weer. En slapen. En je hebt ook een baan en vrienden. Dus op een gegeven moment draai je je om. En nu loop ik over het pad en ik schop een steentje voor me uit.’

BrugMan is een nieuw interdisciplinair theatercollectief bestaande uit Jurjen Zeelen, Lisanne Bovée en Dinda Provily. Zij kennen elkaar van de Academie voor Theater en Dans en zijn in 2019 afgestudeerd aan de Amsterdamse toneelschool en kleinkunstacademie en aan de scenografie opleiding. Sindsdien vormen zij een collectief waarin zij een brug proberen te slaan tussen teksttoneel en beeldende kunst.

In Jammer dat we doodgaan laat BrugMan portretten van mensen zien die het goed proberen te doen. Om niet alleen te zijn, om niet te veel na te denken en om alsjeblieft voort te blijven bestaan.

Concept BrugMan
Regie en tekst Dinda Provily & Jurjen Zeelen
Scenografie Lisanne Bovée
Spel Babette Engels
Geluidsontwerp Mathieu Abbink
Lichtontwerp Luc Huisman en Lucas de Groen
Productie Floor Öfner

Dit project is mogelijk gemaakt door het Amsterdams Fonds voor de Kunst en het Amarte Fonds

Met speciale dank aan Broedplaats ‘s-Hertogenbosch, Zaal 3 Den Haag, Rosa Reuten, Marc Warning, Antoinette Reuten, de Krakeling en Mugmetdegoudentand.

Datum

zondag 31 januari
Expired!

Tijd

19:00

Kosten

€ 13,50

More Info

Tickets
Tickets
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.