(geannuleerd) Mama, waar is papa? – Fernando Halman

Hij is de stem van ‘Jong Nederland’ in de media, één van de bouwstenen en pilaren van het grote jongerenmerk ‘FunX’ en al ruim tien jaar de vertrouwde station-voice van kinderprogramma ‘ZAPP’ op NPO. Regelmatig hoor je zijn herkenbare stem ook voorbijkomen in vele series, commercials en bioscooptrailers.

Als radio-dj heeft Fernando Halman over de jaren heen meerdere keren bewezen een feilloze neus te hebben voor hits, trends en nieuw talent. Zo interviewde hij Rihanna al op haar 18e.

In zijn succesvolle ‘Real Talk’ podcast maak je kennis met de meest bijzondere en eerlijke verhalen van de grootste sterren op aarde. Regelmatig krijgt Fernando de vraag: hoe ben jij gekomen waar je bent en waarom ben jij in staat om de pijn van anderen zo goed aan te voelen in je interviews? Wat is jouw verhaal?

Met meer dan 15 jaar ervaring als presentator, radio-dj, popjournalist, stemacteur en motivational speaker besluit deze ‘music influencer’ om zijn eerste solovoorstelling te schrijven.

In zijn theatershow geeft Fernando zich bloot en schuwt niet om op het podium openhartig te zijn over zijn eigen struggels. Als kind groeide hij op zonder vader en dit heeft een enorme impact gehad op zijn leven, zijn prestatiedrang en de omgang met zijn eigen zoon. Deze zoektocht naar erkenning heeft Fernando omgezet in de zijn debuutvoorstelling ‘Mama, waar is papa?’. Hierin neemt hij je mee op zijn innerlijke reis die begint bij het ontbreken van een vaderfiguur in zijn leven en die je meeneemt langs muzikale helden tegen wie Fernando opkijkt, maar waar hij uiteindelijk mee bevriend is geraakt.

‘Mama, waar is papa?’ is een verhaal over een succesvolle radio-dj die de top bereikt zodat hij eindelijk gezien wordt door zijn vader.

“Ik heb dit gemis gebruikt als motor om mijzelf te bewijzen aan de rest van de wereld.” – Fernando Halman

Datum

vrijdag 25 februari
Expired!
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.