Binge_avond LIFE OF GEMMA

OVER DE SERIE
Life of Gemma is een gloednieuwe tragikomische serie op Lonne’s Movie Channel en in jouw theater. We volgen de 38-jarige Gemma, die verhuist naar Tilburg om daar aan de slag te gaan op een MBO. Gelukkig weet Gemma precies hoe ze aansluiting vindt bij haar kersverse studenten. Want ze weet heus wel wat er speelt. Wat hip is. Cool. Nice. Hoe je jezelf presenteert. Ook volgen we Gemma in haar leven naast de school. Zo gaat ze een lastige date met docent Burgerschap Walter, voert ze strijd met haar moeder en geeft ze een iets te uitbundige housewarmingparty.

Leuk voor iedereen die weleens in een klaslokaal is geweest.

OVER DE MAKERS
Wij, Twan van Bragt en Lonne Gosling maken samen theater en video’s. Vaak met als belangrijke thema’s: klein leed en eenzaamheid. Ons nieuwste project: LIFE OF GEMMA. We hadden 6 draaidagen, een kleine/ professionele crew, wat financiering van de Gemeente, Omroep Tilburg en het ROC én een enorme drive om iets gaafs te maken! We namen Lonne’s liefde voor de MBO-er en haar korte ervaring als docente Nederlands. Ook namen we Lonne’s kracht mensen te verzamelen die vervolgens “JA” zeiden en meewerkten. Denk aan Anniek Pheifer en Joep van der Geest. En hoppa: daar gingen we!

Volg Lonne op Instagram voor de laatste updates en nieuwtjes rondom de serie:
@lonnegosling

OVER DE BINGE_AVOND
Yes! We kijken alle 5 de afleveringen na elkaar. We bingen de serie LIFE OF GEMMA.
Waarom eigenlijk?
Omdat het een zeer feestelijke ervaring is inclusief popcorn en een bescheiden Q&A met de makers.
Én omdat je kunt helpen. De ideeën en ambities werden groter en professioneler en dus groeiden de kosten. Voor deze vertoning werken we met “Pay what you want”
Je bepaalt zelf of- en hoeveel je bijdraagt.
Leuk dat je erbij bent

Datum

zondag 25 februari
Expired!

Tijd

20:00

More Info

Reserveer

Labels

Film,
Toneel

Locatie

Pand-P Grote zaal
leenderweg 65 eindhoven
Reserveer
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.