(geannuleerd) De Uitverkorenen – Jules Keeris

Deze voorstelling is geannuleerd. De voorstelling op 24 november gaat wel door.

Cabaretier Jules Keeris uit Eindhoven brengt een absurd en fragmentarisch debuutprogramma. De Uitverkorenen bestaat uit tal van (on)herkenbare personages en recht-voor-zijn-raap-liedjes.

Het is een snelle aaneenschakeling van worstelende mensen die iets proberen of pretenderen te zijn, meestal zonder succes. Verwacht geen glasheldere rode draad. De belangrijkste verbinding tussen het grote aantal humoristische brokstukken is dat ze allemaal in hetzelfde concessievrije brein zijn ontstaan.

In 2018 studeerde Jules cum laude af aan de Academie voor Theater in Tilburg. De afgelopen jaren verwierf hij prijzen en finaleplaatsen op diverse regionale en landelijke cabaretfestivals, waaronder het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival. De Uitverkorenen is zijn eerste avondvullende solovoorstelling en ging in november 2019 in première. Daarnaast is Jules als acteur en regisseur actief bij diverse (jeugd)theatergezelschappen en straattheatergezelschap De Italianen. Jules’ werk is komisch, heeft vaak een absurd randje en zit áltijd bomvol plezier!

”Een groot cabarettalent, die Jules.” – Eindhovens Dagblad
”Jules is een pleziermaker. En pas op: plezier maken is een serieuze zaak.’‘ – Martijn Bouwman
”Ogenschijnlijk moeiteloos wisselt hij eigenaardige personages af met zijn eigen, sympathieke theaterpersoonlijkheid.” – Ronald Neggers

Datum

donderdag 25 november
Expired!
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.