In Between Café Eindhoven – Masterclass Personal Branding

Personal Branding is de marketing van jezelf en dat begint bij weten wie je bent en waar je voor staat voordat je het wereldkundig kunt maken.
Wat ik wil is dat jij gaat zien hoe je het meest van betekenis bent, door nog extremer in je eigen, authentieke schoenen te stappen. Mijn werk gaat over identiteit. Worden wie je wil zijn, volledig je zielsmissie leven en een ijzersterk Personal Brand neerzetten door juist je eigen koers te varen.

Tijdens mijn masterclass ontdek je:

  • Wat een Personal Brand onweerstaanbaar maakt
  • Voor wie jij de ideale match bent
  • Waar jij het grootste verschil kunt maken
  • Welke boodschap de wereld van jou wil horen


Over Violette van den Bosch

Ik heb een enorme fascinatie voor hoe ons brein werkt en hoe we het kunnen beïnvloeden. Al mijn werk gaat over Identiteit. Wie ben ik, wat wil ik en belangrijker nog: Wie wil ik worden? Ik geloof dat we hier zijn om onze zielsmissie te leven: we hebben allemaal wat bij te dragen en door te geven. Maar deze wereld, die vooral gericht is op logica van de buitenwereld, maakt dat we onszelf en het lijntje met onze innerlijke stem, af en toe kwijtraken. Als trainer en coach help ik anderen volledig hun eigen koers te varen o.a. via mijn eigen Opleiding Neuroprogrammeren en coachtrajecten rondom Personal Branding en Loopbaan.
https://violettevandenbosch.com/

Datum

dinsdag 01 november
Expired!

Tijd

13:15

More Info

Tickets

Locatie

Pand-P Middenzaal
Leenderweg 65, Eindhoven
Tickets
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.