In Between Café Eindhoven – Ontdek jouw WHY

Gastspreker:Esther Krook
Wat is de reden waarom jij hier op aarde bent? Wat is jouw ‘WHY; de kern van je bestaan.
Het lijkt een eenvoudige vraag, maar het vinden van het antwoord kan een transformerende reis zijn. Het is goed om jezelf regelmatig af te vragen of je steeds leeft en werkt vanuit passie. En als dat niet het geval is, wat je kan doen om die passie weer terug te vinden.
Leven en werken vanuit je ‘why’ is geweldig en geeft meer voldoening. Het heeft een positieve impact op je leven. Het versterkt je motivatie en prestaties, verscherpt je focus en verhoogt het plezier in leven en werk. Het is juist jouw ‘waarom’ die anderen aantrekt om met jou te willen werken of klant bij je te willen worden.
In deze interactieve workshop ga je op ontdekkingstocht naar jouw ‘WHY. Je zet betekenisvolle stappen en krijgt praktische tools aangereikt om na de workshop verder te gaan met het leven en werken volgens jouw ‘WHY’.

Over Esther
Esther Krook is Mentalcoach voor ondernemers en begeleid ze naar plezier in focus: minder doen en meer leven. Het ontdekken van jouw WHY maakt hier integraal deel van uit.
Op haar veertigste besloot Esther om te gaan ondernemen, wat achteraf een van de beste beslissingen in haar leven bleek te zijn. Na jarenlange ervaring in HR en Officemanagement heeft ze zich ontwikkeld tot coach, omdat dat haar energie en voldoening geeft. Daarnaast is ze Toegepast Psycholoog i.o.
Esther leeft en werkt volgens haar reden van bestaan (WHY) en haar vijf levensdoelen. Het ontdekken van haar ‘Big Five forLife’ (vijf grootste levensdoelen) en reden van bestaan heeft een unieke en positieve invloed op haar leven en werk. Ze heeft helder voor ogen wat ze doet en waarom ze het doet, en besteedt haar tijd aan dingen die haar vreugde brengen en energie geven. Het resultaat? Plezier in focus, minder doen en meer leven.

Haar bedrijf heet Esther Goed Geregeld, omdat alles begint bij jezelf. Ze gelooft in het goed regelen vanuit je eigen hart.

E: esther@esthergoedgeregeld.nl
W: www.esthergoedgeregeld.nl

Datum

donderdag 04 april
Expired!

Tijd

13:15

More Info

Reserveer

Labels

College

Locatie

Pand-P Middenzaal
Leenderweg 65, Eindhoven
Reserveer
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.