In Between Café

Van, voor en door werk- en opdrachtzoekenden

In Between Café is een maandelijks terugkerend event voor werk- en opdrachtzoekenden die op zoek zijn naar (betaald) werk en/of projecten. Bij elke bijeenkomst worden een of meerdere korte workshops gegeven.
Tijdens de workshops en netwerkmomenten delen we onze kennis en ervaring om elkaar te ondersteunen en verder te helpen. Het In Between Café is dus de plek om je verder te ontwikkelen, door het volgen – of wie weet uiteindelijk wel het geven – van allerlei interessante workshops. Iedere maand is er een interessante workshop en na afloop is er tijd om gezellig na te praten en te netwerken.

We communiceren allemaal, het is belangrijk in je persoonlijke en je professionele relaties. Iedereen heeft wel eens een
intens gesprek met een partner, een vriend, op werk of ergens anders. Soms lopen we hier vandaan met de gedachte: “Ik had … moeten zeggen”. Herkenbaar? Wat zou er gebeuren als dit weggaat. Dat je dit gevoel niet hebt. Dat je de dingen zegt die je echt wilt zeggen. De kans bestaat dat dit niet alleen je relatie met de ander verandert, maar ook de relatie met jezelf.
Ontdek hoe je nog effectiever kan communiceren door inzicht te krijgen in je eigen manier van communiceren.
Waar ben je goed in? Hoe ziet jouw perfecte vorm van communicatie eruit? Waar moet je absoluut mee stoppen?
Wat moet je absoluut blijven doen? Waar zit nog ruimte voor verandering?
Wanneer er gesproken wordt over effectiever communiceren gaat het vaak over dat er meer en beter geluisterd moet
worden. Maar wat nou als we het ontvangen van berichten makkelijker kunnen maken door beter te worden in het zenden ervan?

Over Kevin:
Als oud Marinier, Politiekundige, coach en mediator/belangenbehartiger heb ik een passie voor verbondenheid en communicatie. Ik geloof in 1 + 1 = 3, maar om dat te bereiken is effectieve communicatie van essentieel belang.
Met enorm veel plezier sta ik anderen bij wanneer zij zichzelf niet goed weten of durven te verwoorden.
Ik krijg energie van het bruggen slaan tussen verschillende partijen wanneer deze het niet met elkaar eens kunnen worden.
Maar dit vind ik helemaal geweldig: Anderen bewust maken van hun eigen manier van communiceren en ze hierin te laten
groeien. Hier komt een flinke dosis zelfreflectie bij kijken en daar help ik bij.

Datum

dinsdag 07 september
Expired!

Tijd

13:15

More Info

Aanmelden
Aanmelden
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.