Pand P Podium – Jasmijn

Initiatiefnemers Charles en Jacques programmeren onder de noemer ‘Pand P Podium’ lokale bands en muzikale acts die afwisselend in de grote zaal en in het café te beluisteren zijn. Deze optredens zijn gratis te bezoeken en je hoeft hiervoor niet te reserveren. Wil je zeker zijn van een plekje, kom dan op tijd en meld je bij de bar.

Vanavond op het programma: Jasmijn

Jasmijn is een verfrissende elektronische indie-pop artiest van Nederlandse bodem. Ze siert het genre door haar verrassende aanpak ervan. Geboren en getogen in St. Hubert, schreef ze op haar elfde haar eerste nummer, begon ze op haar dertiende met produceren, en won ze op haar vijftiende haar eerste publieksprijs tijdens de songwedstrijd van De Weijer in Boxmeer.

In juni 2021 won Jasmijn met haar Nederlandstalige nummer ‘Doemedanieaan Man’ de jury award van ‘The Sound of Eindhoven’ waarin ze met trots haar Brabantse roots te kennen geeft. Haar verrassende aanpak stopt hier niet. In 2019 begon ze met het strategisch uitbrengen van losse singles die samen op 24 september 2021 haar eerste EP ‘Alien’ zullen vormen. Door ook hier haar eigen draai aan te geven laat ze zien waar ze voor staat; vernieuwing, originaliteit, en experimentatie.

 

 

Datum

zaterdag 30 oktober
Expired!

Tijd

21:00
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.