JobOn – Netwerken: het nieuwe speeddaten!

De do’s en don’ts bij netwerkgesprekken

Adviesbureau “Klets maar raak” geeft al jaren advies op gebied van netwerken. Kopjes koffiedrinken doen de ondernemende teamleden graag samen. Maar niet alleen samen. Ook met collega-adviseurs en mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdagingen. Ja, netwerken is voor hen bijna het nieuwe speeddaten. Kortom, zij hebben enorm veel ervaring in netwerken. En nu is de tijd gekomen om deze kennis op een bijzondere wijze te gaan delen.

Het nieuwe speeddaten
Tijdens de voorstelling “Netwerken: het nieuwe speeddaten”, op 23 november (Twello) en 2 december (Eindhoven), nemen zij jou mee naar de do’s en don’ts van het netwerkgesprek. Op deze interactieve bijeenkomst volg je 4 korte netwerkgesprekken. Als bezoeker mag je, als je het leuk vindt (hoeft niet!), tijdens één van de netwerkgesprekken oefenen met één van de experts van “Klets maar raak”. Tijdens het gesprek gaat iedereen op zoek naar de do’s en don’ts. Na elk gesprek maken we de balans op en stellen een mooie lijst van do’s en don’ts samen.

En aan het einde? Aan het einde is het tijd voor ons “klets-maar-raak-momentje” en kun je onder het genot van een drankje en een hapje (op eigen kosten) gezellig na kletsen!

Pand P (Eindhoven) is het gastvrije onderkomens waar wij jou welkom heten. Kom jij ook? Wij, de teamleden van “Klets maar raak”, hebben er zin in.

Met aansluitend gelegenheid om te netwerken. Toegang is gratis.

 

Datum

vrijdag 02 december
Expired!

Tijd

10:30

More Info

Reserveren

Locatie

Pand-P Middenzaal
Leenderweg 65, Eindhoven
Reserveren
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.