Pand P Podium – Onder de Appelboom

Initiatiefnemers Charles en Jacques programmeren onder de noemer ‘Pand P Podium’ lokale bands en muzikale acts die afwisselend in de grote zaal en in het café te beluisteren zijn. Deze optredens zijn gratis te bezoeken en je hoeft hiervoor niet te reserveren. Wil je zeker zijn van een plekje, kom dan op tijd en meld je bij de bar.

Vandaag op het programma: Onder de Appelboom

Paul en Angela zijn gezworen muzikale partners. Ze leerden elkaar kennen in muziektheatergroep Onder de Appelboom. Naast hun theaterwerk spelen ze al jaren als duo, met programma’s die boeiend zijn voor echte liefhebbers van klassieke muziek, maar ook voor wie zich meer bij de lichte muziek thuis voelt.

Angela is een ervaren professional op zowel de klarinet als de basklarinet. Ze speelt net zo makkelijk in kamermuziek- en theaterensembles als in grote orkesten. Paul is behalve professioneel pianist ook componist, hij schrijft vooral voor theater en film; dit programma laat ook zijn splinternieuwe sonate horen.

‘De straat op’ is gebaseerd op volks- en dansmuziek. Vaak direct herkenbaar, zoals in de warmbloedige tango’s van Astor Piazzolla; of speels verwerkt in de dansen van Witold Lutoslawski. Een programma voor iedereen dus!

Datum

zondag 17 oktober
Expired!

Tijd

15:00
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.