Pand P Podium – Overzee

Initiatiefnemers Charles en Jacques programmeren onder de noemer ‘Pand P Podium’ lokale bands en muzikale acts die afwisselend in de grote zaal en in het café te beluisteren zijn. Deze optredens zijn gratis te bezoeken en je hoeft hiervoor niet te reserveren. Wil je zeker zijn van een plekje, kom dan op tijd en meld je bij de bar.

Vanavond op het programma: Overzee

De band Overzee bestaat uit 5 muzikanten, afkomstig uit verschillende hoeken van de muziekwereld. Overzee speelt veel eigen werk en wil zich niet vastleggen op één genre. Warme, gevoelige en dan weer brutale Nederlandstalige chansons worden afgewisseld met opzwepende instrumentale nummers met Zuid-Amerikaanse klanken. Kortom, muziek waarin men de verschillende achtergronden van de componisten en muzikanten kan herkennen.

Drie tournees in Zuid-Frankrijk hebben er voor gezorgd dat het repertoire is aangevuld met een aantal bewerkingen van Franse chansons van onder andere Jacques Brel, Charles Trenet, Zaz en Les Negresses Vertes.

Overzee is: Miguel Muñoz-Ortiz percussie; Peter Cornelis saxofoons; Pieter Thijssen gitaar en bandoneon; Teo Kleintjes contrabas en Elke Wichers zang
De Nederlandstalige chansons zijn opgebouwd rondom tekstgedichten van Elke Wichers. De composities en arrangementen zijn van de hand van Pieter Thijssen, Roel Klinkhamer en Teo Kleintjes.

Datum

zaterdag 06 november
Expired!

Tijd

20:00
Reserveren niet mogelijk
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.