(Vervroegd) Vloeroefeningen #1 – Wildpark

Ervaar jij prestatiedruk? En wat doet dat met jou? Praat je mee? Theatermakers Monika Kowaleweska en Margo Verhoeven onderzoeken het thema prestatiedruk in samenwerking met een jonge turnster.

De komende jaren zal Wildpark geregeld kleine onderzoeken laten zien door verschillende theatermakers. Ze nemen je mee in het maakproces, tonen probeersels en halffabricaten en gaan in dialoog met je om te komen tot een uitwisseling tussen generaties.

In de Olympische turnsport zijn vloeroefeningen sinds jaar en dag een vast onderdeel van de competitie. Het gaat over acrobatische virtuositeit, uitstraling, karakter en dat ene ‘je ne sais quoi’ dat die ene turnster onderscheidt van alle anderen.

Vloeroefeningen #1 is een avond voor jong en oud waarin prestatiedruk, stressoksels, je het leplazarus werken en Groot Dromen centraal staan en Guusje zelf haar eerlijke verhaal vertelt
Theatermaker Monika Kowalewska onderzoekt in Vloeroefeningen #1 samen met zestienjarige ex-turnster Guusje Majoor wat het betekent om ambitieus te zijn, dromen te koesteren en onder druk te presteren. Guusje blikt terug op haar turn carrière en overdenkt haar toekomst, allemaal binnen de veilige maar onverbiddelijke lijnen van de speelvloer.

Datum

zaterdag 11 december
Expired!

Tijd

15:00

More Info

bestel kaarten
bestel kaarten
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.