Workshops en netwerklunch voor ondernemende vrouwen

JANNEKE BEXKENS, Danstherapeut, coach en maker

DANCE & DRAW TO MANIFEST YOUR BUSINESS
Durf jij ruimte in te nemen, jezelf zichtbaar te maken voor je bedrijf? Wat mag er meer gaan stromen, zodat je meer vertrouwen, flow en plezier ervaart in je werk? Een workshop om jezelf en je bedrijf te bekrachtigen door de taal van het lichaam, tekenen en dansexpressie in te zetten.

 

HESKE VAN ESCH, Mentor vrouwelijke ondernemers

WAAR ZITTEN DIE KLANTEN TOCH?
Jij bent zo hard aan het werk, je bent zichtbaar, je website is af, en toch blijven die klanten weg. Je voelt dat het anders mag, maar hoe dan? Je zit regelmatig met je handen in het haar en soms voelt je bedrijf ook echt als een blok aan je been. In deze workshop ontvang jij minimaal 5 tips zodat jij weer handvatten krijgt om nieuwe klanten naar je toe te trekken!

 

CONNY POSTMA, Stijlspecialist

KAN KLEDING NU ECHT IETS VOOR JE BETEKENEN?
Als ik deze vraag stel zul je waarschijnlijk wel vermoeden van wel, maar hoe dan? Er zijn heel veel mogelijkheden om je uitstraling te beïnvloeden en waarom zou je dat willen. Ik geef je tijdens deze workshop een inkijkje in “de taal van kleding”.

 

CATELIJNE GERLAG, Coaching voor multipotentials

ONDERNEMEN ALS MULTIPOTENTIAL
Als multipotential of multipassionate heb je meerdere interesses en talenten. Hoe ziet dat er nou concreet uit? In deze workshop vertelt Catelijne hierover, en kom je erachter of jij er ook één bent. En zo ja: hoe kun je hier dan je voordeel mee doen? We bespreken verschillende manieren om je leven in te richten: doe je alles? Tegelijkertijd? Of na elkaar? Ook doen we een individuele schrijfoefening over je passies en talenten. Aan het eind heb je praktische handvatten voor jouw eigen leven en onderneming.

Datum

donderdag 17 november
Expired!

Tijd

09:30

More Info

Tickets

Locatie

Pand-P Middenzaal
Leenderweg 65, Eindhoven
Tickets
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.