Zenuwslopend – Ilse Oostvogels

Waar verlangen mensen met een MS-diagnose naar? Hoe beïnvloedt de diagnose hun dagelijkse leven? Hun relaties? Multiple sclerose is een veelvoorkomende ziekte, omgeven door misverstanden, taboes en onbegrip. Theatermaker Ilse Oostvogels gaat deze misverstanden te lijf.

Zenuwslopend is een voorstelling gebaseerd op onderzoeken, interviews en meer dan 400 vragenlijsten over multiple sclerose (MS): Een veelvoorkomende ziekte, omgeven door misverstanden, taboes en onbegrip. Samen met 4 performers – mét en zonder een MS-diagnose – gaat Ilse Oostvogels misverstanden over deze ziekte met
1000 gezichten te lijf.

Waar verlangen mensen met een MS-diagnose naar? Hoe beïnvloedt de diagnose hun dagelijkse leven? Hun relaties? De manier waarop ze in het leven staan? De voorstelling maakt je getuige van worstelingen, uitspattingen, verborgenheid en radicale eerlijkheid. In een eindeloos vallen en weer opveren vertalen de performers het onzekere rouwproces dat veel mensen met MS-diagnose doormaken.

Het resultaat is een muzikale, fysieke, speelse voorstelling vol verdriet, optimisme en levenslust. Voor iedereen die (n)iemand kent met MS-diagnose, voor wie herkenning zoekt en voor wie eigenlijk geen idee heeft wat MS is.

Datum

donderdag 18 november
Expired!

Tijd

20:30

More Info

bestel kaarten
bestel kaarten
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.