In Between Café

Van, voor en door werk- en opdrachtzoekenden

 

In Between Café is een maandelijks terugkerend event voor werk- en opdrachtzoekenden die op zoek zijn naar (betaald) werk en/of projecten. Bij elke bijeenkomst worden een of meerdere korte workshops gegeven.
Tijdens de workshops en netwerkmomenten delen we onze kennis en ervaring om elkaar te ondersteunen en verder te helpen. Het In Between Café is dus de plek om je verder te ontwikkelen, door het volgen – of wie weet uiteindelijk wel het geven – van allerlei interessante workshops. Iedere maand is er een interessante workshop en na afloop is er tijd om gezellig na te praten en te netwerken.

 

Workshop: Pitchen met Impact

Een goede pitch is nog steeds een krachtig hulpmiddel bij het vinden van nieuw of meer werk, zowel voor werkzoekenden en ondernemers. Maar ja, wat is nou eigenlijk een goede pitch? En welke soorten pitch zijn er? Wist je dat een goed pitch maken je helpt in al je contacten?

In de workshop
* Leer je welke soorten pitch er zijn (hint: het zijn er 4)
* Leer je waar en goede pitch uit bestaat
* Schrijf je je eigen pitch
* Oefen je je pitch
* Leer je hoe je je pitch het best presenteert

Eli te Winkel helpt als communicatie-expert bewuste ondernemers impact te maken met hun boodschap. Daarvoor kunnen ondernemers bij hem terecht voor advies, training en ondersteuning. Een van de onderdelen van communicatie is jezelf presenteren. Van pitch tot lezing tot workshop.

Presenteren is Eli niet altijd van een leien dakje gegaan. Toen hij 20 jaar geleden voor het eerst een presentatie moest geven, deed hij ongeveer alles fout wat hij maar fout kon doen. Om dat niet meer mee te maken, besloot hij zich te verdiepen in wat een presentatie goed maakt en hoe je die zo goed mogelijk kunt geven. Na in 2017 een aantal ondernemers hiermee geholpen te hebben, besloot hij om zich op internationaal topniveau te laten trainen om het presenteren nog verder te perfectioneren en zijn klanten nog meer te kunnen bieden. Wat hem uniek maakt is dat hij het presenteren verbindt het geheel van je communicatie en marketing als ondernemer. Zo krijg jij maximaal resultaat en maximale impact met je boodschap.

foreffect.nl

Datum

dinsdag 03 december

Tijd

10:45

Kosten

Gratis

More Info

Aanmelden
Aanmelden
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.