Pand P Podium – Onder de Appelboom

Pand P Podium presenteert ook dit najaar weer livemuziek in Pand P.

Initiatiefnemers Charles en Jacques programmeren lokale bands en muzikale acts die afwisselend in de grote zaal en in het café te beluisteren zijn. Deze optredens zijn gratis te bezoeken, maar reserveren is wel verplicht. Dat kan via: info@pand-p.nl

Met vandaag: Onder de Appelboom

Paul en Angela zijn gezworen muzikale partners. Ze leerden elkaar kennen in muziektheatergroep Onder de Appelboom. Naast hun theaterwerk spelen ze al jaren als duo, met programma’s die boeiend zijn voor echte liefhebbers van klassieke muziek, maar ook voor wie zich meer bij de lichte muziek thuis voelt.

Angela is een ervaren professional op zowel de klarinet als de basklarinet. Ze speelt net zo makkelijk in kamermuziek- en theaterensembles als in grote orkesten. Paul is behalve professioneel pianist ook componist, hij schrijft vooral voor theater en film; dit programma laat ook zijn splinternieuwe sonate horen.

‘De straat op’ is gebaseerd op volks- en dansmuziek. Vaak direct herkenbaar, zoals in de warmbloedige tango’s van Astor Piazzolla; of speels verwerkt in de dansen van Witold Lutoslawski. Een programma voor iedereen dus!

Datum

zondag 17 oktober
reserveren is verplicht
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.