Sociaal debat Eindhoven

Graag nodigen wij u van harte uit om mee te doen aan het Sociaal debat Eindhoven op Martin Luther King Day, op 16 januari.

De avond staat in het teken van burgerschap. Deze avond spreken we over gelijke rechten. Het biedt ook de kans aan inwoners van Eindhoven om in contact te komen met elkaar en met gemeenteraadsleden van Eindhoven.

Onze eregast vandaag is Harcourt Klinefelter. Hij draagt al zijn hele leven bij aan de geweldloze strijd voor gelijke rechten voor de mens en is de voormalige persvoorlichter van Martin Luther King. Heel bijzonder dat hij zijn gedachten, ervaringen en wijsheden met ons wil komen delen.

Ook leggen we enkele stellingen voor aan onze gemeenteraadsleden en gaan het gesprek hierover aan. Daarnaast bieden we ruimte aan enkele bewonersinitiatieven. Ze kunnen een oproep doen of een debatvraag stellen.

U bent van harte welkom om deze avond mee te maken in de grote zaal van Pand P. Hosts van de avond zijn Marieke Onstenk-Peeters en niemand minder dan comedian en schrijver Mo Hersi!
Inloop is vanaf 19:15 uur. We starten de avond om 19:45 uur.

Bestel je ticket
We vragen een kleine bijdrage van 2,50 euro. U kunt een ticket reserveren via https://eventix.shop/7kt3aw32

Wij zien u graag op 16 januari!

Met vriendelijke groet,
Werkgroep Sociaal Domein | D66 Eindhoven

Datum

maandag 16 januari
Expired!

Tijd

19:15

More Info

Tickets

Locatie

Pand-P Grote zaal
leenderweg 65 eindhoven
Tickets
Geen reactie's

Geef een reactie