Sparkeltheater – MELK EN HONING

Over de voorstelling
Wat als je niet kunt zijn wie je wilt zijn. Als je niet mag zijn bij wie je wilt zijn. Blijf je of vlucht je? Tarik vlucht. Diep in de nacht vertrekt hij met onbekende bestemming. Ouders en zijn zieke zusje laat hij noodgedwongen achter. En zijn geliefde. Onderweg is het niet makkelijk. De reis is ver en duurt lang. In vrachtwagens en in een bootje op zee. Hoe komt hij de grens over? En als hij dan aankomt in een veilig land… Is dit waar hij zo naar verlangde? Is dit het land van melk en honing?

Over Sparkeltheater
Sparkeltheater is een ad hoc gezelschap van jongeren dat onder de vlag van ReumaZorg Nederland invulling geeft aan MDT. Eerder maakte Sparkeltheater o.a. de voorstelling Mantelhelden over jonge mantelzorgers, Groener Gras over FOMO en Kopje Onder over druk.
De voorstellingen worden gespeeld door jonge acteurs en gaan over maatschappelijk relevante onderwerpen. De spelers zoeken een onderwerp dat triggert, vinden informatie, interviewen (ervarings)deskundigen en maken onder leiding van professionele theatermakers een voorstelling.

Datum

donderdag 16 maart
Expired!

Tijd

20:15

More Info

Tickets

Labels

Toneel

Locatie

Pand-P Grote zaal
leenderweg 65 eindhoven
Tickets
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.