STANZA – Grens (premiere)

STANZA SPEELT GRENS 
Op zondagmiddag 12 maart om 15.00 uur brengt Stanza een geheel nieuw programma met de titel GRENS. Dit keer een presentatie van volledig eigen werk.

GRENS bevat liederen waarin je de verbondenheid met de aarde hoort, over hoe het schip te keren voordat het de wal raakt. Maar het gaat ook over de liefde en medemenselijkheid, met de nodige zelfspot en relativering. Hoewel het programma dicht tegen kleinkunst aan schurkt, is de muziek een mix van folk, pop en americana.

Aanleiding voor de nieuwe voorstelling was het soloalbum GRENS dat bandlid Jos van Oorschot tijdens de corona-pandemie uitbracht. (beluister hier). Inmiddels zijn de 13 Nederlandstalige nummers van deze CD GRENS aangevuld met liederen die Jos samen met bandlid Erik van Dijck schreef. Hoewel de muziek van STANZA aanschurkt tegen kleinkunst is het een mix van folk, pop en americana. De nummers worden in dit nieuwe liedprogramma afgewisseld met een column en enkele gedichten.

 

Over Stanza
Sinds 2004 toert STANZA door het land met goed ontvangen odes aan singer-songwriter Bram Vermeulen, tekstdichter Willem Wilmink en met een liedcompilatie van Vlaamse muzikale grootheden waarmee de band een click heeft. STANZA bestaat uit Jos van Oorschot (zang en gitaar), Erik van Dijck (zang, toetsen, mondharmonica en gitaar), Ruud Sempel (bas) en Kees de Wit (percussie). Meer informatie op de facebookpagina van STANZA: https://www.facebook.com/stanzaspeelt/.

Datum

zondag 12 maart
Expired!

Tijd

15:00

More Info

Tickets

Labels

Muziek

Locatie

Pand-P Grote zaal
leenderweg 65 eindhoven
Tickets
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.